• Amerikaanse BBQ geven

Business catering & horeca
met van der Stam Partyservice!

Een belangrijk aspect van een feestlocatie is de aankleding ervan. De eerste indruk van het feest wordt vaak gebaseerd op de uitstraling van de locatie. Van der Stam Partyservice is ervaren met het aankleden van feestlocaties en het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid. Wij richten de locatie stijlvol in naar de wensen van de klant. Hierbij houden we o.a. rekening met de keuze van de tent, decoraties en kleurstellingen. Een ding is zeker: de gasten zullen positief verrast worden en de eerste indruk zal goed zijn. Dit is het begin van een feest dat je nooit zult vergeten…

Kies voor sfeer

De keuze van de tent is belangrijk. De tent moet namelijk niet klein zijn, maar ook niet te groot. Dit klinkt logisch, maar regelmatig zien wij feesten voorbij komen waar een te grote tent staat, dit neemt vaak een hoop gezelligheid weg. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste tent kiest.

Daarnaast moet er een keuze worden gemaakt voor het wel of niet toevoeg van extra opties, zoals een dansvloer en verschillende decoraties. Dit is naar onze mening afhankelijk van het feest en in welke stijl je het feest wilt vieren.

Er zijn veel mogelijkheden om de feestlocatie in te richten. Soms kan het zijn dat je er even niet meer uitkomt. Daarom schieten wij je graag te hulp en voorzien je van een passend advies. Wij gaan altijd eerst in gesprek met klanten om hun wensen en ideeën mee te kunnen nemen in de inrichting. Interesse in zo’n gesprek? Neem dan even contact met ons op!

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 44 44.

Hello!