14731146_m

Een ster in partycatering

verhuur

Je bent jarig, viert een bruiloft/jubileum of viert om een andere reden een groot feest. Dat kan natuurlijk op onze locatie Partycentrum Gambora, maar dat kan ook gewoon thuis! Van der Stam Partyservice neemt graag de zorg van het organiseren uit handen zodat je zelf lekker, zonder stress, kunt genieten van het feest. Wij zijn dan ook een ster in partycatering!

 

Zakelijke partners

Ook voor bedrijven is Van der Stam Partyservice een interessante partner. Wij houden bedrijven gezond! Dit doe wij onder andere met heerlijke bedrijfslunches, waarbij we aandacht schenken aan gezonde, energierijke voeding met oog voor presentatie. Maar ook met bedrijfsfeesten kunnen wij van betekenis zijn. We toveren het bedrijfspand om tot een mooie feestlocatie voor elke gelegenheid. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met de wensen van de klant. Kijk snel op de pagina 'Zakelijk' om te zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

 

De klant is koningbedrijfslunch

Bij onze werkzaamheden draait het allemaal om een heel belangrijk aspect: de wensen van de klant staan centraal. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten op hun wenken te bedienen. Hebben wij je interesse gewekt? We staan je graag te woord in een persoonlijk gesprek waarin je kunt aangeven wat precies jouw wensen zijn en waarbij we jou voorzien van de beste adviezen. Twijfel niet langer en kies voor Van der Stam Partyservice!

Ook voor uw feest hebben wij alles in huis

istock_000055827822_medium-1

Wij kunnen natuurlijk ook een geheel feest verzorgen. Een leuke gebeurtenis (verjaardag, jubileum etc.) is een reden voor een feestje! Het leukste is natuurlijk om dit thuis te vieren, zonder dat je jezelf er zorgen over hoeft te maken. Van der Stam Partyservice zal er voor zorgen dat het feest een groot succes wordt. Wij kunnen alles regelen, we kleden de locatie stijlvol aan, voorzien iedereen van voldoende drankjes en lekkere hapjes en we ruimen na afloop alles weer op. Je kiest zelf wat je allemaal door ons wilt laten regelen. Je hoeft zelf alleen maar te genieten met je gasten!

Ook op culinair gebied is Van der Stam Partyservice de beste keuze! Al jarenlang hebben wij een enorme passie voor koken, deze passie is terug te proeven in het eten. Een heerlijk buffetje voor tijdens het feest? Of een diner met alle gasten? Vertel ons je wensen, onze koks staan voor je klaar! Ons assortiment is divers en bij het samenstellen hiervan houden we ook rekening met de huidige trends. Verwen jezelf en de gasten op je feest met onze heerlijke hapjes, waarbij je natuurlijk kunt kiezen uit verschillende variaties. Hou je van simpel, dan houden we het simpel. Hou je van luxe? Dan is ons luxe hapjespakket voor jou de beste keuze. Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten en proberen deze zoveel mogelijk uit onze eigen streek te halen. Ben je dus op zoek naar buffetten, hapjes, diners of wat anders op culinair gebied, laat ons dan voor je koken!

Gezellig genieten

Een feest draait maar om één ding: gezelligheid. De enigen die daarvoor kunnen zorgen zijn jij en je gasten, maar wij kunnen daar natuurlijk wel een handje bij helpen. De aankleding van de locatie is een belangrijk onderdeel. Wij hebben de beschikking over verschillende tenten, die wij elk sfeervol aan kunnen kleden; een goed begin is het halve werk! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je gasten te laten bedienen door onze medewerkers. Wij weten wat gastvrijheid inhoudt en zullen je dan ook met een lach van dienst zijn.

Tentverhuur

Al jarenlang verzorgen wij feesten op locatie en dit doen we met veel plezier. Wij halen ontzettend veel voldoening uit klanten die zelf tevreden zijn. Als zij ons vertellen hoe leuk ze het hebben gehad en dat alles goed verzorgd was, kunnen wij pas tevreden zijn met onze geleverde diensten! Gelukkig horen wij dit vaak, ook van gasten op het feest zelf. Ben jij de volgende die tevreden is over onze partycatering? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle wensen door te nemen. Kies voor Van der Stam Partyservice en laat ons je zorgen uit handen nemen, wij zullen je zeker niet teleurstellen!

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 44 44.

Hello!