Business catering & horeca
met van der Stam Partyservice!

Een bedrijfsfeestje? Een collega viert zijn jubileum bij de zaak? Een nieuw bedrijfspand? Dit kan zomaar een van de redenen zijn voor een bedrijf om een leuk feestje te vieren. Je kunt dit op onze feestlocatie Partycentrum Gambora doen, maar natuurlijk ook gewoon in het bedrijfspand, net zo handig! Om het feest dan perfect te laten verlopen, wordt Van der Stam Partyservice regelmatig ingeschakeld. Middels een persoonlijk gesprek van tevoren kun je ons op de hoogte stellen van alle wensen, waarbij wij ook onze adviezen voorleggen. Of het nu gaat om een klein gezelschap of een groot, wij verzorgen met plezier het feest, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Bedrijfs lunches

Wat gaat er boven een heerlijk lunch? Helemaal niets natuurlijk! Bij Van der Stam Partyservice zitten bedrijven goed als het gaat om lunches. Wij hebben een gevarieerd aanbod gezonde en energieke broodjes, die wij vers zullen bereiden. Ideaal voor besprekingen tijdens de lunch met collega’s of zakenrelaties. Omdat wij de lunch op het juiste moment willen aanleveren, verzoeken wij bedrijven hun bestelling tijdig door te geven.

Exclusieve zakendiners en –lunches

Een belangrijk zakendiner… wat te doen als bedrijf? Waar kies je voor? zakendinerEen luxe restaurant? Wanneer deze diners regelmatig voorkomen, kunnen de kosten hiervan hoog oplopen. Van der Stam Partyservice heeft de oplossing voor elk bedrijf! Wij geven het zakendiner de uitstraling die het nodig heeft. Dit gebeurt op een locatie naar keuze, zo kan het bijvoorbeeld ook gewoon in het eigen bedrijfspand. Wij kleden het pand dan aan om een gezellige sfeer te creëren. Onze chef-koks bereiden de lekkerste gerechten en iedereen zal hiervan genieten. Alle wensen zijn bespreekbaar, wij hebben een scala aan mogelijkheden op het gebied van zakendiners en –lunches. Voordeliger, maar toch look van een luxe restaurant.

Geheel verzorgd bedrijfsfeest

Een knallend feest geven, maar geen zin in de voorbereidende stress? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van gastvrouwen tot een gepaste, stijlvolle aankleding van de zaak, alles is bij ons mogelijk. We bespreken alle wensen en zijn pas tevreden als het feest tot in de puntjes is geregeld. Garderobe, glaswerk, meubilair, eten en drinken, entertainment, alles kunnen wij verzorgen. Je kunt zorgeloos gaan genieten van het feest!

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 44 44.

Hello!