Partyservice voor uw Trouwerij

Het is vaak lastig om de perfecte trouwlocatie te vinden. Maar wat nou als de perfecte locatie dichterbij is dan dat je zelf denkt? Een bruiloft gewoon in de eigen achtertuin! Een prachtige ervaring voor de mooiste dag uit jullie leven. Wellicht hebben jullie zelf een andere buitenlocatie in gedachten, dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen elke locatie omtoveren tot een chique of gezellige feestlocatie, geheel in jullie stijl.

Organiseren met een glimlach

Als geen ander weten wij hoeveel er bij een bruiloft komt kijken. Al jarenlang verwelkomen wij bruidsparen op onze locatie Partycentrum Gambora, waar zij een prachtige dag beleven. Het plezier dat bruidsparen uitstralen geeft ons altijd een prettig gevoel. Wij vinden het fijn dat we de zorg van het organiseren van het feest uit handen kunnen nemen, zodat het bruidspaar een onbezorgde dag heeft, de mooiste dag van hun leven. Vandaar dat Van der Stam Partyservice ook bruiloften op locatie kan verzorgen. Bij catering denkt men vaak alleen aan eten en drinken, maar wij doen meer dan dat alleen. De aankleding van de locatie, personeel, entertainment voor het feest, dit zijn zomaar een aantal zaken die wij graag regelen voor het bruidspaar.

We zullen gezamenlijk de juiste invulling geven aan deze mooie dag, waarbij vanzelfsprekend de wensen van het bruidspaar centraal staan. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag al jullie wensen en voorzien we jullie van advies, waar nodig. Wil je meer informatie of een gesprek plannen?

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 44 44.

Ook voor uw feest hebben wij alles in huis

Naast de barbecues die wij aanbieden, kunnen wij natuurlijk ook een geheel feest verzorgen. Een leuke gebeurtenis (verjaardag, jubileum etc.) is een reden voor een feestje! Het leukste is natuurlijk om dit thuis te vieren, zonder dat je jezelf er zorgen over hoeft te maken. Van der Stam Partyservice zal er voor zorgen dat het feest een groot succes wordt. Wij kunnen alles regelen, we kleden de locatie stijlvol aan, voorzien iedereen van voldoende drankjes en lekkere hapjes en we ruimen na afloop alles weer op. Je kiest zelf wat je allemaal door ons wilt laten regelen. Je hoeft zelf alleen maar te genieten met je gasten!

Ook op culinair gebied is Van der Stam Partyservice de beste keuze! Al jarenlang hebben wij een enorme passie voor koken, deze passie is terug te proeven in het eten. Een heerlijk buffetje voor tijdens het feest? Of een diner met alle gasten? Vertel ons je wensen, onze koks staan voor je klaar! Ons assortiment is divers en bij het samenstellen hiervan houden we ook rekening met de huidige trends. Verwen jezelf en de gasten op je feest met onze heerlijke hapjes, waarbij je natuurlijk kunt kiezen uit verschillende variaties. Hou je van simpel, dan houden we het simpel. Hou je van luxe? Dan is ons luxe hapjespakket voor jou de beste keuze. Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten en proberen deze zoveel mogelijk uit onze eigen streek te halen. Ben je dus op zoek naar buffetten, hapjes, diners of wat anders op culinair gebied, laat ons dan voor je koken!

Gezellig genieten

Een feest draait maar om één ding: gezelligheid. De enigen die daarvoor kunnen zorgen zijn jij en je gasten, maar wij kunnen daar natuurlijk wel een handje bij helpen. De aankleding van de locatie is een belangrijk onderdeel. Wij hebben de beschikking over verschillende tenten, die wij elk sfeervol aan kunnen kleden; een goed begin is het halve werk! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je gasten te laten bedienen door onze medewerkers. Wij weten wat gastvrijheid inhoudt en zullen je dan ook met een lach van dienst zijn.

Tentverhuur

Al jarenlang verzorgen wij feesten op locatie en dit doen we met veel plezier. Wij halen ontzettend veel voldoening uit klanten die zelf tevreden zijn. Als zij ons vertellen hoe leuk ze het hebben gehad en dat alles goed verzorgd was, kunnen wij pas tevreden zijn met onze geleverde diensten! Gelukkig horen wij dit vaak, ook van gasten op het feest zelf. Ben jij de volgende die tevreden is over onze partycatering? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle wensen door te nemen. Kies voor Van der Stam Partyservice en laat ons je zorgen uit handen nemen, wij zullen je zeker niet teleurstellen!

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 44 44.

Hello!